Schildersbedrijf Oorthuis

Website Eindhoven
aantrekkelijk bedrijfslogo en mooie visitekaartjes
Ik ben telefonisch benaderd door Femke van Bullseye Design zoals ik dagelijks zo vaak telefonisch word benaderd door mensen die mij iets willen aanbieden. Maar de indruk die ik meteen van Femke kreeg was dat ze niet zo opdringerig was en een bepaalde respectabele afstand hield en gewoon prettig was om mee te praten. Dit wekte mijn interesse om met haar in zee te gaan.

Femke neemt telefonisch uitgebreid de tijd om te bespreken wat je wensen zijn qua vormgeving. Ze denkt erg goed mee en leeft zich in in jou bedrijf, maar ook in jou bedrijfstak en klanten. En als je met haar praat merk je dat je met een geïnspireerd persoon te maken hebt. Ze houdt het niet bij slechts het afleveren van een mooi plaatje, maar denkt zowaar na over hoe jou bedrijf (meer) klanten aantrekt.

Femke werkt erg vlot en professioneel. Je hoeft niet achter haar aan te zitten voor resultaten. Al heel snel had ik een erg mooie, goed werkende website (zij houdt deze ook bij), een aantrekkelijk bedrijfslogo en mooie visitekaartjes. Ik ben hier nog steeds blij mee, maar zeker ook trots op.

Overigens schrijft Femke voor een website (indien gewenst) ook tekst. Dit doet ze uitstekend. Ook hier kijkt ze kritisch naar hoe jij als bedrijf overkomt.

Als beginnende ondernemer vind ik Bullseye Design prijstechnisch schappelijk en haalbaar. Zeker als je kijkt naar de betrokkenheid, zorg en kwaliteit die je krijgt.

Ik merk dat mijn website bij potentiële klanten vertrouwen creëert in mijn bedrijf waardoor ik ze makkelijker over de streep haal. Ik kan Bullseye Design van harte aanbevelen!

M.vr.gr.,
Rob Oorthuis (Schildersbedrijf Oorthuis)
www.schildersbedrijfoorthuis.nl

Dak & Co

Website Oosterbeek
binnen een maand de eerste reactie
Binnen een maand de eerste reactie, heel blij met mijn nieuwe website!

Dak & Co
www.dakenco.nl

InterKC

Website Rijswijk
prettig en verfrissend bedrijf
Wat een prettig en verfrissend bedrijf is Bullseye Design.
Hele duidelijke en professionele samenwerking met Femke de eigenaresse van Bullseye Design.
Afspraken worden nagekomen, altijd bereikbaar, vriendelijke en duidelijke uitleg over hoe er te werk wordt gegaan en wat je kan verwachten.
Het eindresultaat is echt super mooi geworden en precies zoals wij het voor ogen hadden!
Score op Google is ook helemaal top, gelijk bovenaan.
Dank je wel voor de hele fijne samenwerking en ga je dan zeker ook promoten bij iedereen.

InterKC
www.interkc.nl

De Graaf Kittechnieken

Website Puiflijk
iedereen is zeer gelukkig
Krijg goede reacties, iedereen die het opent is zeer gelukkig dat de informatie duidelijk is en mijn contactgegevens direct in beeld zijn. Je merkt dat mensen op mijn website kijken. De website is ook goed vindbaar op google.

De graaf kittechniek
www.degraafkittechniek.nl

Duurzaam in vloeren

Website Sint-Michielsgestel
ze staan je altijd vriendelijk te woord
Beste Femke,
Ik liep al enige tijd met het idee om een eigen  website te kunnen hebben. Maar hoe te beginnen?
Tot dat jij mij benaderde. Je hebt mij telefonisch alles haarfijn uitgelegd en kon er op mijn gemak over nadenken.
Uiteindelijk heb ik ja gezegd en we zijn er mee aan de gang gegaan. Nou het resultaat mag er zijn. En wat het allerbelangrijkste is dat het zelfs voor een leek als ik super gemakkelijk is te onderhouden. En mocht je er niet uitkomen, je kan haar altijd bellen dan staat ze je altijd vriendelijk te woord. TOP.
Mocht je ook overwegen om een website te willen hebben zal ik haar zeker aanraden.

MVG Ruud Stolzenbach
www.duurzaaminvloeren.nl