Rob Vermeulen Service en Montage

Website
zit goed in elkaar
Ik word heel veel aangesproken door mijn klanten dat ik een goede, duidelijke, overzichtelijke prettige nette website heb, gewoon zit goed in elkaar en de volgorde is logisch ik krijg dat echt regelmatig te horen. En dat heb ik allemaal te danken aan Femke.

Rob Vermeulen
www.servicemontage.nl

K. Spanjer Bestratingen

Website Amersfoort
veel complimenten over de website
De website werkt goed. Ik wordt er veel door gebeld ook door nieuwe klanten! Krijg ook veel complimenten over de website.

K. Spanjer Bestratingen
www.kspanjerbestratingen.nl

Randstad Kelderbouw

Website Honselersdijk
krijg heel regelmatig aanvragen van de website
Ik word heel goed gevonden, krijg heel regelmatig aanvragen van de website. Erg blij mee!

Randstad Kelderbouw
www.randstadkelderbouw.nl

Klusbedrijf Wajer

Website IJsselmuiden
opvallende mooie website
Het ziet er gewoon goed uit, zeggen klanten, en dat is ook vaak de reden dat mensen uiteindelijk voor mij kiezen. Ze kunnen me ook goed vinden op google. Ben er erg blij mee, het is een opvallende mooie website.

Richard Wajer
www.klusbedrijfwajer.nl

Rinx Beveiliging

Logo
Een heel mooi logo! 
Ik kreeg een telefoontje van Femke omdat mij website nog niet af was. Na dit telefoongesprek ben ik met haar om tafel gaan zitten wat de wensen waren. We hadden afgesproken om eerst een logo te gaan ontwerpen, ze heeft binnen 24 uur (haar afspraak na gekomen) een heel mooi logo ontworpen! Knap hoe ze dat gedaan heeft. Ik ben iemand met veel eisen en was meteen blij toen ze met het ontwerp kwam. Keurig gedaan. Volgend jaar gaan we aan de website beginnen.

Wesley Meijerink