Chaudron Schilderwerken

Website Alphen a/d Rijn
website is supermooi geworden
Ik heb het altijd al heel druk en had geen website nodig. Toch heb ik gekozen voor de kwaliteit van Bullseye Design vanwege de gave voorbeelden. Mijn website is dan ook supermooi geworden en de eerste reactie had ik binnen een maand binnen!

www.chaudronschilderwerken.nl

N.A.T. Dakonderhoud

Website Hazerswoude-Rijndijk
professioneel en vriendelijk
Femke komt professioneel en vriendelijk over, prima samenwerking. Bedankt voor de mooie website.

Niels Termeulen
www.natdakonderhoud.nl

Rietdekkersbedrijf Vaartjes

Website Blokzijl
duidelijk en overzichtelijk
Blij met website, klanten vinden hem duidelijk en overzichtelijk. Krijg er regelmatig complimenten over.

Rietdekkersbedrijf Vaartjes
www.rietdekkersbedrijfvaartjes.nl

Math Willems Stukadoor- en Schilderwerken

Website Stein
veel complimenten en regelmatig aanvragen
Ontiegelijk veel complimenten en regelmatig aanvragen, klanten vinden hem mooi en ik ben zeer tevreden.

Math Willems
www.mathwillems.nl

Schildersbedrijf Oorthuis

Website Eindhoven
aantrekkelijk bedrijfslogo en mooie visitekaartjes
Ik ben telefonisch benaderd door Femke van Bullseye Design zoals ik dagelijks zo vaak telefonisch word benaderd door mensen die mij iets willen aanbieden. Maar de indruk die ik meteen van Femke kreeg was dat ze niet zo opdringerig was en een bepaalde respectabele afstand hield en gewoon prettig was om mee te praten. Dit wekte mijn interesse om met haar in zee te gaan.

Femke neemt telefonisch uitgebreid de tijd om te bespreken wat je wensen zijn qua vormgeving. Ze denkt erg goed mee en leeft zich in in jou bedrijf, maar ook in jou bedrijfstak en klanten. En als je met haar praat merk je dat je met een geïnspireerd persoon te maken hebt. Ze houdt het niet bij slechts het afleveren van een mooi plaatje, maar denkt zowaar na over hoe jou bedrijf (meer) klanten aantrekt.

Femke werkt erg vlot en professioneel. Je hoeft niet achter haar aan te zitten voor resultaten. Al heel snel had ik een erg mooie, goed werkende website (zij houdt deze ook bij), een aantrekkelijk bedrijfslogo en mooie visitekaartjes. Ik ben hier nog steeds blij mee, maar zeker ook trots op.

Overigens schrijft Femke voor een website (indien gewenst) ook tekst. Dit doet ze uitstekend. Ook hier kijkt ze kritisch naar hoe jij als bedrijf overkomt.

Als beginnende ondernemer vind ik Bullseye Design prijstechnisch schappelijk en haalbaar. Zeker als je kijkt naar de betrokkenheid, zorg en kwaliteit die je krijgt.

Ik merk dat mijn website bij potentiële klanten vertrouwen creëert in mijn bedrijf waardoor ik ze makkelijker over de streep haal. Ik kan Bullseye Design van harte aanbevelen!

M.vr.gr.,
Rob Oorthuis (Schildersbedrijf Oorthuis)
www.schildersbedrijfoorthuis.nl