Klusbedrijf Wajer

Website IJsselmuiden
opvallende mooie website
Het ziet er gewoon goed uit, zeggen klanten, en dat is ook vaak de reden dat mensen uiteindelijk voor mij kiezen. Ze kunnen me ook goed vinden op google. Ben er erg blij mee, het is een opvallende mooie website.

Richard Wajer
www.klusbedrijfwajer.nl

Van der Wijck Schoorsteen en Dak

Website
Communicatie is zeer fijn 
Goede ervaring met bullseye design. Femke komt haar afspraken na en de communicatie is zeer fijn. Krijg veel positieve reacties op mijn website en de vindbaarheid op google heeft ze goed gemaakt.

Leroy van der Wijck
www.vanderwijckschoorsteenendak.nl 

Rinx Beveiliging

Logo
Een heel mooi logo! 
Ik kreeg een telefoontje van Femke omdat mij website nog niet af was. Na dit telefoongesprek ben ik met haar om tafel gaan zitten wat de wensen waren. We hadden afgesproken om eerst een logo te gaan ontwerpen, ze heeft binnen 24 uur (haar afspraak na gekomen) een heel mooi logo ontworpen! Knap hoe ze dat gedaan heeft. Ik ben iemand met veel eisen en was meteen blij toen ze met het ontwerp kwam. Keurig gedaan. Volgend jaar gaan we aan de website beginnen.

Wesley Meijerink

Transportbedrijf Robert Blom Grondwerken

Website Zwanenburg
sites doen het buiten verwachting bijzonder goed
Hoi Femke,

Hierbij ff een bericht van mij.
Wat ben ik blij, dat jij destijds mij er op geattendeerd hebt dan mijn oude site echt niet meer kon, was een leuk gesprek en moet zeggen dat we nu, na 1 jaar met jouw gemaakte sites operationeel zijn echt wel voordeel halen uit de websites zowel blomgrondwerken als zandengrondhaarlemmermeer doen het buiten verwachting bijzonder goed.
Nogmaals dank en als er iemand aan me vraagt of ik iemand weet voor dit werk zal ik ze jou zeker aanbevelen.

Groeten Robert Blom
www.blomgrondwerken.nl
www.zandengrondhaarlemmermeer.nl

Chaudron Schilderwerken

Website Alphen a/d Rijn
website is supermooi geworden
Ik heb het altijd al heel druk en had geen website nodig. Toch heb ik gekozen voor de kwaliteit van Bullseye Design vanwege de gave voorbeelden. Mijn website is dan ook supermooi geworden en de eerste reactie had ik binnen een maand binnen!

www.chaudronschilderwerken.nl