Houten Deuren Nederland

Website Hengelo
snel, goed en meedenkend
Wij zijn erg tevreden over de website die snel en goed is gemaakt voor onze houten deuren.

Voor onze klanten duidelijk en overzichtelijk met een mooie optie om via een online aanvraagformulier een offerte aan te vragen. De klant krijgt gelijk een ontvangstbevestiging en wij krijgen via email de aanvraag.

Er is goed meegedacht over producten, markt, doelgroep en vindbaarheid voor Google. Bullseye Design heeft ook onze huisstijl ontworpen van ons mooie logo tot briefpapier en visitekaartjes. Door onze mooie website kunnen wij onze hoogwaardige kwaliteit houten deuren in heel Nederland leveren.

Cor van Bavel
www.houtendeurennederland.nl

Tuinklusbedrijf Ron

Website Meerssen
mensen hebben meer interesse door site
Ik krijg regelmatig reacties van mensen dat ze de site gezien hebben en deze ook mooi vinden. Ik heb veel werk via mond tot mond reclame en de website is daarbij een goede ondersteuning. Ik merk ook dat mensen meer interesse hebben doordat ze mijn werk op de site kunnen zien.

Tuinklusbedrijf Ron
www.tuinklusron.nl

Autorijschool Geerligs

Website Rottum
een goede aanvulling voor mijn bedrijf
Ik krijg veel positieve reacties op mijn website van mijn leerlingen. Mijn website is gewoon een goede aanvulling voor mijn bedrijf. Ik ben tevreden.

Autorijschool Geerligs
www.autorijlesbijgeerligs.nl

Voetverzorging Ypsilon

Website Havelte
goede adviezen
… nooit gedacht dat website bouwen zoveel werk zou inhouden. Je moet nadenken over: wie wil ik bereiken met deze website, de vormgeving, huisstijl wel/niet aanhouden, tekst(moet interessant en pakkend zijn), foto’s, de koppen boven de pagina’s, de kleuren en ga zomaar door……….
Maar gelukkig is daar Femke, die alles in goede banen weet te leiden en daarbij krijg je ook (ongevraagd) goede adviezen.
Het resultaat is super geslaagd en ik ben er blij mee. Femke bedankt!!!

Voetverzorging Ypsilon, 
www.pedicurehavelte.nl

Adrie Wams Bouwtechniek

Website Enschede
communicatie ging zeer soepel
Bullseye Design heeft een mooie website voor mij gemaakt, ook de communicatie daarover ging zeer soepel. Verder vindt ik het goed dat de prijs vooraf goed duidelijk is.
Daarvoor dank,

Met vriendelijke groeten,
Adrie Wams
Adrie Wams Bouwtechniek
www.adriewamsbouwtechniek.nl