Zijlstra Betonbewerking

Website Emmen
erg tevreden met mijn logo
Goede reacties op mijn website, ook erg tevreden met mijn logo, deze gebruik ik voor alles, van briefpapier tot bedrijfsauto. Aanpassingen worden snel gedaan en ik kan makkelijk zelf foto's op mijn website plaatsen, kortom als klein bedrijf raad ik u aan om een website te laten maken bij Bullseye Design.

Zijlstra Betonbewerking
www.zijlstrabetonbewerking.nl

Houten Deuren Nederland

Website Hengelo
snel, goed en meedenkend
Wij zijn erg tevreden over de website die snel en goed is gemaakt voor onze houten deuren.

Voor onze klanten duidelijk en overzichtelijk met een mooie optie om via een online aanvraagformulier een offerte aan te vragen. De klant krijgt gelijk een ontvangstbevestiging en wij krijgen via email de aanvraag.

Er is goed meegedacht over producten, markt, doelgroep en vindbaarheid voor Google. Bullseye Design heeft ook onze huisstijl ontworpen van ons mooie logo tot briefpapier en visitekaartjes. Door onze mooie website kunnen wij onze hoogwaardige kwaliteit houten deuren in heel Nederland leveren.

Cor van Bavel
www.houtendeurennederland.nl

Tuinklusbedrijf Ron

Website Meerssen
mensen hebben meer interesse door site
Ik krijg regelmatig reacties van mensen dat ze de site gezien hebben en deze ook mooi vinden. Ik heb veel werk via mond tot mond reclame en de website is daarbij een goede ondersteuning. Ik merk ook dat mensen meer interesse hebben doordat ze mijn werk op de site kunnen zien.

Tuinklusbedrijf Ron
www.tuinklusron.nl

Autorijschool Geerligs

Website Rottum
een goede aanvulling voor mijn bedrijf
Ik krijg veel positieve reacties op mijn website van mijn leerlingen. Mijn website is gewoon een goede aanvulling voor mijn bedrijf. Ik ben tevreden.

Autorijschool Geerligs
www.autorijlesbijgeerligs.nl

Voetverzorging Ypsilon

Website Havelte
goede adviezen
… nooit gedacht dat website bouwen zoveel werk zou inhouden. Je moet nadenken over: wie wil ik bereiken met deze website, de vormgeving, huisstijl wel/niet aanhouden, tekst(moet interessant en pakkend zijn), foto’s, de koppen boven de pagina’s, de kleuren en ga zomaar door……….
Maar gelukkig is daar Femke, die alles in goede banen weet te leiden en daarbij krijg je ook (ongevraagd) goede adviezen.
Het resultaat is super geslaagd en ik ben er blij mee. Femke bedankt!!!

Voetverzorging Ypsilon, 
www.pedicurehavelte.nl