Dierenartsen Blokzijl

Flyer Blokzijl
allemaal positieve reacties op de flyer
Een poosje geleden Femke benaderd voor het maken van een flyer. Aangezien ze onze website ook prachtig heeft ontworpen, dachten wij dat moet ook lukken met een flyer. Zeer snel en wij tevreden is de folder na kleine 2 weken af en lagen er 5000 exemplaren bij ons op de stoep. De folder wordt inmiddels verspreid en we krijgen er allemaal positieve reacties op. Wil je een keer extra reclame maken is Bullseye Design zeker een aanrader!

Dierenartsen Blokzijl
www.dierenartsenblokzijl.nl

Zijlstra Betonbewerking

Website Emmen
erg tevreden met mijn logo
Goede reacties op mijn website, ook erg tevreden met mijn logo, deze gebruik ik voor alles, van briefpapier tot bedrijfsauto. Aanpassingen worden snel gedaan en ik kan makkelijk zelf foto's op mijn website plaatsen, kortom als klein bedrijf raad ik u aan om een website te laten maken bij Bullseye Design.

Zijlstra Betonbewerking
www.zijlstrabetonbewerking.nl

Houten Deuren Nederland

Website Hengelo
snel, goed en meedenkend
Wij zijn erg tevreden over de website die snel en goed is gemaakt voor onze houten deuren.

Voor onze klanten duidelijk en overzichtelijk met een mooie optie om via een online aanvraagformulier een offerte aan te vragen. De klant krijgt gelijk een ontvangstbevestiging en wij krijgen via email de aanvraag.

Er is goed meegedacht over producten, markt, doelgroep en vindbaarheid voor Google. Bullseye Design heeft ook onze huisstijl ontworpen van ons mooie logo tot briefpapier en visitekaartjes. Door onze mooie website kunnen wij onze hoogwaardige kwaliteit houten deuren in heel Nederland leveren.

Cor van Bavel
www.houtendeurennederland.nl

Tuinklusbedrijf Ron

Website Meerssen
mensen hebben meer interesse door site
Ik krijg regelmatig reacties van mensen dat ze de site gezien hebben en deze ook mooi vinden. Ik heb veel werk via mond tot mond reclame en de website is daarbij een goede ondersteuning. Ik merk ook dat mensen meer interesse hebben doordat ze mijn werk op de site kunnen zien.

Tuinklusbedrijf Ron
www.tuinklusron.nl

Autorijschool Geerligs

Website Rottum
een goede aanvulling voor mijn bedrijf
Ik krijg veel positieve reacties op mijn website van mijn leerlingen. Mijn website is gewoon een goede aanvulling voor mijn bedrijf. Ik ben tevreden.

Autorijschool Geerligs
www.autorijlesbijgeerligs.nl