AW gevel-, dak- en gootwerken

Website Kerkdriel
zeeeer tevreden over mooie website en logo
Goede avond Femke,

Na het voorafgaande telefonisch contact met jou over een website en logo te maken voor mijn bedrijf, ben ik gewoon blind met jou in zee gegaan voor een mooie website en logo.

Het snelle contact en goede vooruitzichten voor een mooie website waren gewoon geweldig. Wat jij in een korte tijd hebt gerealiseerd is gewoonweg super. Ik was gewoon sprakeloos toen ik het ontwerp zag en de tekst gelezen had. Jij bent een aanrader voor ieder bedrijf en je bent een kanjer. Jij verstaat jouw vak met kwaliteit en dat met een grote K.

Ik ben zeeeer tevreden over hoe het er uitziet.

Ad Wijnen
http://www.awgevelendak.nl/

PAWA Timmerwerken

Website Kerkdriel
luistert naar wat de klant vraagt
Het maken van de website was niet alleen professioneel, ook het contact was leuk en spontaan en goede uitleg over hoe het ging. Geen moeilijke taal, het ziet er goed uit en wordt professioneel uitgelegd. Jullie zijn ook na het maken van de website bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Het is heel netjes geworden en ik bent er heel blij mee. Jullie luisteren heel goed naar wat ik verteld heb, dit was niet alleen te merken in het design maar ook in de tekst die voor me geschreven is. Ik zal Bullseye Design zeker aanbevelen.

Paul Wagemakers
www.pawatimmerwerken.nl

Bouw & Infra Service Brabant

Website Eersel
mijn website heeft een professionele uitstraling
Ik ben er heel blij mee. Mijn website heeft een professionele uitstraling, de reacties zijn zeer positief. Klanten zijn eerder geneigd de opdracht te geven door de profesionele website. Grote opdrachtgevers feliciteren en complimenteren mij zelfs met mijn professioneel ogende website. Zeker geen spijt van mijn website, heb hem nu ook groot op mijn bus staat!

Jack van den Eeden
www.bouweninfraservicebrabant.nl

Eric Timmerman Grond-, Riool en Straatwerk

Website Havelte
nieuwe en bestaande klanten kunnen ons goed vinden
Na de ontwikkeling van onze nieuwe website begin 2014 door Bullseye Design merken wij dat de aanvragen voor werkzaamheden en aanbestedingen toenemen. Onze klanten kunnen ons goed vinden op het internet en reageren positief op onze website. Wij zijn tevreden! 

Eric Timmerman 
www.timmerman-infra.nl

Bouwbedrijf Remco Willemsen

Website Silvolde
meer respons van klanten door mijn website
Ik merk dat ik meer respons krijg door het gebruik van mijn website. Ik heb door Bullseye Design zowel een website als een logo laten maken. De link van mijn website heb ik bij de vermelding van werkspot en marktplaats geplaatst en ik merk dat klanten echt kijken. Door de professionele en duidelijke website krijg ik meer respons van potentiële klanten. Het plaatje van mijn bedrijf is zo voor mijn klanten compleet. 

Remco Willemsen
www.rwbouw.nl