Webdesign

De website van uw bedrijf is een belangrijk visitekaartje.

Vrijwel elk Nederlands huishouden heeft een of meer computers en/of smartphones, waarop regelmatig naar diensten en producten wordt gezocht. Een website is een eigentijdse presentatie van uw bedrijf, waarmee u bezoekers en (toekomstige) klanten aantrekt.

Bekijk voorbeelden van door ons ontwikkelde websites.

Websites

Als u ervoor kiest om een website door Bullseye Design te laten ontwikkelen, leggen wij u alle stappen duidelijk uit, zodat u een goed beeld heeft van de ontwikkeling van uw website, zonder dat u er veel werk aan heeft. Wij begeleiden het hele proces en geven u ook graag advies over teksten, indeling en huisstijl.

Bekijk voorbeelden van door ons gemaakte websites.

Vindbaar, geschikt en beveiligd

Een website moet op alle browsers te bekijken zijn, inclusief mobiele telefoons, en moet er voor ieder mediumtype aantrekkelijk uitzien. Ook is het belangrijk dat elke website een (https) beveiligde verbinding heeft. Met een Bullseye Design website kiest u niet alleen voor een unieke presentatie van uw bedrijf, maar ook voor een website die voldoet aan alle technische eisen en goed vindbaar is voor uw klanten.

Redesign

Voldoet uw bestaande website niet meer aan uw eisen? Is uw website verouderd of niet (meer) op alle browsers goed te openen? Of geeft uw website simpelweg geen passend beeld (meer) van uw dynamische bedrijf? Wij ontwerpen uw website graag opnieuw, volgens de nieuwste standaards op technisch gebied en natuurlijk naar uw specifieke wensen.

Tekst

Een pakkende tekst op uw website of promotiematerialen is belangrijk om klanten te werven. Ook voor de vindbaarheid op de diverse zoekmachines is het belangrijk dat uw diensten en producten kort en krachtig beschreven worden.

Wij kunnen uw eigen tekst redigeren, maar ook aan de hand van een (telefonisch) interview een nieuwe tekst voor uw website verzorgen. U bent verzekerd van een foutloze en prettig leesbare tekst.

Voor het leveren van kwalitatief de beste teksten werken wij intensief samen met Transcribo.

Goede, betaalbare websites

Als startende of bestaande ondernemer komen er al genoeg kosten op u af. Een goede website hoeft niet duur te zijn. Bullseye Design maakt al websites vanaf 550 euro. Deze websites worden naar uw wensen gemaakt, dus niet aan de hand van een vaststaand model. Met een website van Bullseye Design kiest u dus voor een unieke presentatie van uw bedrijf tegen een aantrekkelijk tarief.

Het proces van het maken van een website verloopt als volgt

  • U legt uw wensen aan ons voor.
  • Wij geven u vrijblijvend informatie over de mogelijkheden.
  • U beslist of u uw website door ons laat uitvoeren.
  • Wij bespreken met u op welke trefwoorden u vindbaar wilt zijn.
  • U levert het benodigde tekst- en beeldmateriaal aan, of we gaan dit materiaal samen ontwikkelen (incl. trefwoorden).
  • Wij maken een eerste opzet van uw website.
  • In overleg met u passen wij het design aan uw wensen aan.
  • Wij plaatsen de definitieve foto's en tekst in uw website.
  • Na goedkeuring plaatsen wij uw website online.
  • Wij maken voor u een Google Mapsvermelding, plaatsen de link van uw website op diverse geschikte websites, en geven de link op bij Google en andere zoekmachines.

Hosting

Wij maken gebruik van uitstekende servers, waardoor uw website goed bereikbaar is. Ook maken wij regelmatig back-ups, zodat uw recente gegevens niet verloren kunnen gaan.